top of page

BEST T.P.S. 

Γιατί χρειάζομαι το BEST T.P.S.;

Τα λάστιχα αποτελούν το υψηλότερο λειτουργικό κόστος των μηχανημάτων, μετά από τα καύσιμα, στις μη πετρελαιοπαραγωγικές χώρες. Η προστασία των ελαστικών είναι μία επένδυση με πολύ υψηλό βαθμό απόδοσης.

Σας παρουσιάζουμε τα οφέλη από την χρήση του Συστήματος Προστασίας των Ελαστικών BEST T.P.S.

 • Εξαλείφονται οι Νεκροί Χρόνοι. Τα μηχανήματα δεν σταματούν να παράγουν το έργο τους και επίσης δεν καθυστερούν ούτε τα υπόλοιπα μηχανήματα με τα οποία συνεργάζονται.

 • Σώζει όλα τα λάστιχα από τις συνεχείς διαρροές από τους εσωτερικούς πόρους, ιδιαιτέρως τα φτηνής παραγωγής.

 • Επιμηκύνει την διάρκεια ζωής των ελαστικών και διατηρούνται λειτουργικά

 • Διατηρεί υγιές το σώμα του λάστιχου άρα μπορεί να γίνει αναγόμωση.

 • Διατηρεί τον μεταλλικό σκελετό του σώματος πιο κρύο και χωρίς οξειδώσεις

 • Ελαττώνει την κατανάλωση καυσίμου

 • Ελαττώνει τις εκπομπές καυσαερίων

 • Αποφεύγονται οι νεκροί χρόνοι χειριστών και εργατών

 • Εξοικονομείται το κόστος των επισκευών των ελαστικών

 • Εξοικονομείται το κόστος ενδεχομένων ατυχημάτων

 • Ελαττώνεται το κόστος επισκευής του κινητήρα

 • Εξασφαλίζονται ασφαλείς συνθήκες εργασίας για τους χειριστές και τους συνοδηγούς

IMG_20161011_104813.jpg
IMG_3423.JPG

Είναι όλα τα στεγανωτικά ελαστικών ίδια;

Οπωσδήποτε ΟΧΙ! Τα Κορυφαία βρίσκονται πολύ μακριά από τα υπόλοιπα. Ανακαλύψτε τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ πλεονεκτήματα του BEST T.P.S. που είναι απολύτως διαφορετικό από τα υπόλοιπα στεγανωτικά τόσο ως προς την χημική του σύσταση, όσο και τις ιδιότητές του. Το BEST T.P.S. είναι Υγρό Βουλκανισμένο Λάστιχο. Ακολουθούν μερικά από τα πλεονεκτήματά του:

 • Τοποθετείται στο λάστιχο από την Βαλβίδα (αποφεύγονται έτσι οι καθυστερήσεις και νεκροί χρόνοι για την τοποθέτηση)

 • Τοποθετείται μόνο ΜΙΑ φορά σε όλη την διάρκεια ζωής του ελαστικού. Δεν απαιτείται αντικατάστασή του για όσα χρόνια το λάστιχο παραμένει λειτουργικό.

 • Παραμένει υγρό για όλα τα χρόνια και δημιουργεί ένα αεροστεγές στρώμα, καλύπτοντας ΟΛΟΚΛΗΡΗ την εσωτερική επιφάνεια τόσο του λάστιχου όσο και της ζάντας. Το στρώμα αυτό σταματάει τις διαρροές και δημιουργεί μπαλώματα.

 • Σφραγίζει τις διαρροές του αέρα σε πολύ δυσπρόσιτες περιοχές όπως:

  1. το Ο-ring / ζουάν στις διαιρούμενες ζάντες

  2. το στεφάνι του λάστιχου (bead) Οι διαρροές από το στεφάνι δεν πρέπει να συγχέονται με τις διαρροές από το O-ring, αφού τα δύο σημεία μπορεί να απέχουν 5 με 10 εκατοστά το ένα από το άλλο

  3. Σφραγίζει ΟΛΟΥΣ του εσωτερικούς πόρους. Μικρά ποράκια υπάρχουν σχεδόν πάντα σε λάστιχα χαμηλού κόστους παραγωγής, ιδιαίτερα όσο τα μεγέθη των ελαστικών αυξάνουν.

  4. Δημιουργεί αυτομάτως μπαλώματα στο πέλμα, εάν το λάστιχο τρυπηθεί.

  5. Τελευταίο αλλά οπωσδήποτε σπουδαιότατο χαρακτηριστικό είναι ότι το BEST T.P.S. αποτελεί την ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση στην διεθνή αγορά για την σφράγιση διαρροών από τα λάστιχα με υπάρχοντα διαχωρισμό. Εάν το BEST T.P.S. έχει τοποθετηθεί ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ δεν θα παρουσιαστεί ΠΟΤΕ διαχωρισμός

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της απολύτως ανανεωμένης φόρμουλας “Όλα σε ένα” του BEST T.P.S.;

Κατά την διάρκεια της δεκαοκταετούς παρουσίας μας στην Διεθνή αγορά, συνεχώς βελτιώνουμε την σύσταση των προϊόντων μας και πρόσφατα την έχουμε αναβαθμίσει εξ' ολοκλήρου. Καταφέραμε να ενοποιήσουμε τους διάφορους τύπους του προϊόντος, βελτιώνοντας τα πλεονεκτήματα του κάθε τύπου και εξαλείφοντας τα μειονεκτήματά του.

Έτσι παράγουμε ένα ενοποιημένο προϊόν για όλα τα οχήματα που προστατεύονται με το υγρό.

Η νέα, εξ' ολοκλήρου αναθεωρημένη φόρμουλα του BEST T.P.S. έχει σχεδιασθεί και εφαρμοστεί σε όλα τα οχήματα από το μικρό φορτηγό έως τα θηριώδη οχήματα Ορυχείων και Λατομείων.

Παρά το γεγονός ότι το BEST T.P.S. θα προστατεύσει ΚΑΘΕ ΣΤΕΓΑΝΟ (tubeless) λάστιχο στην αγορά, οι εμπορικοί μας στόχοι εστιάζονται στα λάστιχα:

 • Όλα τα Εκτός Δρόμου (OTR)

 • Χωματουργικά και Αγροτικά

 • Φορτηγών και Λεωφορείων

  • Ορυχείων

  • Λατομείων

  • Γερανών και γενικά Ανυψωτικών

  • Αγροτικών

  • Μεταφορών

Οι τελικοί καταναλωτές σε όλες αυτές τις αγορές, επωφελούνται από την σημαντικότατη οικονομία που παρέχει το BEST T.P.S. Επιπλέον σταματούν οι διαρροές από τα λάστιχα με διαχωρισμό, από το O-ring και τους εσωτερικούς πόρους. Σώζουν δηλαδή τα λάστιχά τους αποφεύγοντας την αλλαγή τους.

Περιβαλλοντικά, η καινούργια μας φόρμουλα είναι απολύτως “πράσινη” και φιλική προς ολόκληρο το οικοσύστημα, τον άνθρωπο, το έδαφος και τα υπόγεια ύδατα.

49d1c4f4-7304-4679-b77d-491bf7b9b0d3.jpg
Γιατί χρειάζομαι το BEST T.P.S. ;
Είναι όλα τα στεγανωτικά ίδια;
Ποια ειναι τα πλεονεκτήματα της νέας φόρμουλας;
Η Αποστολή μας

Η Αποστολή μας

Ασφάλεια, Οικονομία & Άνεση

• Προσανατολιζόμαστε στην ασφάλεια, στην οικονομία και την άνεση των πελατών μας.

• Η υψηλής κατάρτισης ομάδα Χημικών και Μηχανολόγων Μηχανικών της επιχείρησης, βρίσκεται σε μια συνεχή διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης ανώτερων προϊόντων καθώς και καινοτόμων τεχνολογιών που απευθύνονται στα ελαστικά όλων των οχημάτων.

• Στόχος μας είναι η τέλεια ποιότητα και την προσφέρουμε σε προσιτή τιμή.

• Αναζητούμε καινοτομίες.

• Δεχόμαστε με ευχαρίστηση νέες ιδέες και αλλαγές στα προϊόντα μας.

• Το προσωπικό μας είναι ο συνεργάτης της επιτυχίας μας.

• Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία στους μετόχους μας.

• Επικοινωνούμε με όλους ανοιχτά, ενεργά και δημιουργικά.

• Είμαστε αφιερωμένοι στην προστασία του περιβάλλοντος, της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής ευθύνης.

• Διατηρούμε την παράδοση μιας ανοικτής και φιλικής οικογενειακής επιχείρησης.

IMG_6548.jpg

Περιβάλλον

Χρήση ανακυκλωμένου υλικού

Το κύριο συστατικό του BEST T.P.S. είναι τρίμμα από καουτσούκ. Αυτή η πρώτη ύλη προέρχεται από μια ειδική διαδικασία ανακύκλωσης ελαστικών. Το BEST T.P.S.  περιέχει τουλάχιστον δέκα μεγέθη τρίμματος.  

Χρήση υδατοδιαλυτών συστατικών 

Απολύτως κανένα συστατικό του υγρού BEST T.P.S. δε προέρχεται από παράγωγα του πετρελαίου. Τα υπο-προϊόντα λαδιού επιτίθενται και καταστρέφουν το καουτσούκ. Η ρητίνη που συντέθηκε κατά τη παραγωγή του BEST T.P.S. περιέχει μόνο οικολογικά συστατικά. Επομένως το υγρό προϊόν πλένεται εντελώς με νερό, αν και μετά το πλύσιμο δεν μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί. Το BEST T.P.S. μπορεί να ξεπλυθεί με νερό από οποιοδήποτε μέρος του σώματός μας, τα ρούχα μας και από το εσωτερικό του ελαστικού. Το νερό ξεπλύματος, πρέπει να συγκεντρωθεί σε βαρέλια και αφού διαχωριστεί, το υγρό μέρος μπορεί να ακολουθήσει το σύστημα αποχέτευσης αποβλήτων και το στερεό, μπορεί να ακολουθήσει τη ροή των αποβλήτων.

Συσκευασία 

Το BEST T.P.S. δεν συσκευάζεται σε φιάλες τύπου αερολύματος υπό πίεση, επομένως δεν υπάρχει ανάγκη για προωθητικά αέρια.  

 

Περιορισμός της διάθεσης αποβλήτων κατά τη διαδικασία παραγωγής 

Όλα τα εναπομείναντα υλικά σε κάθε φάση παραγωγής, καθώς και το ξέβγαλμα του νερού, συγκεντρώνονται σε δοχεία και επαναχρησιμοποιούνται.

Ο περιορισμός της διάθεσης αποβλήτων που προήλθε από τη χρήση BEST T.P.S., 

Προστατεύει το περίβλημα του ελαστικού από εσωτερικές ζημιές, ώστε να μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί με ασφάλεια για αναγόμωση.

Παρατείνει την ζωή των ελαστικών έως και 30%. Ως αποτέλεσμα, τα ελαστικά αλλάζουν σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και χρησιμοποιούνται λιγότερες πρώτες ύλες, δηλαδή το φυσικό κόμμι λατέξ.

Εξαλείφει την κατανάλωση καυσίμου και παρατείνει την περίοδο συντήρησης. Χρησιμοποιώντας το BEST T.P.S. η πίεση των ελαστικών παραμένει σε κανονική στάθμη. Η λιγότερη πίεση θα προκαλέσει αύξηση της κατανάλωσης καυσίμου έως και 10% καθώς ο κινητήρας καλείται να παρέχει περισσότερη ισχύ λόγω υψηλότερων δυνάμεων τριβής.

Επιπλέον πληροφορίες

Η διατήρηση και βελτίωση του περιβάλλοντος είναι το κύριο μέλημα της επιχείρησής μας. Προσπαθούμε σκληρά και επενδύουμε σε οποιαδήποτε ιδέα που θα διασφαλίζει φιλικές προς το περιβάλλον λειτουργίες.

Αυτή η προσπάθεια συνίσταται στις ακόλουθες ενέργειες:  

1. Χρήση ανακυκλωμένου υλικού

Κύριο συστατικό του BEST T.P.S. είναι το ψίχουλο από καουτσούκ. Αυτή η πρώτη ύλη προέρχεται από μια ειδική διαδικασία ανακύκλωσης ελαστικών. Το BEST T.P.S. περιέχει τουλάχιστον τρία μεγέθη ψίχουλα, τουλάχιστον ένα από τα οποία έχει μέγεθος σκόνης. Αυτό το υλικό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για το περιβάλλον στον ελεύθερο χώρο. Τα απόβλητα ελαστικών αυτοκινήτου είναι δύσκολο να χειριστούν λόγω των ακόλουθων γεγονότων:

• Τα μόριά τους δεν είναι αυτο-διασπώμενα,

• Δεν θάβονται εύκολα λόγω του σχήματος τους και χρειάζονται μεγάλο χώρο στον χώρο υγειονομικής ταφής,

• Εάν καίγονται σε ανοιχτό χώρο παράγουν τοξικούς καπνούς.

2. Χρήση υδατοδιαλυτών συστατικών

Απολύτως κανένα συστατικό του BEST T.P.S. δεν προέρχεται από αργό ή εξευγενισμένο λάδι. Το προϊόν δεν συσκευάζεται σε φιάλες τύπου αερολύματος υπό πίεση, επομένως δεν υπάρχει ανάγκη για προωθητικά αέρια. Το BEST T.P.S. μπορεί να ξεπλυθεί με νερό από οποιοδήποτε μέρος του σώματός μας τα υφάσματα μας και από το εσωτερικό του ελαστικού. Το νερό έκπλυσης πρέπει να συγκεντρωθεί σε βαρέλια και αφού διαχωριστεί, το υγρό μέρος μπορεί να ακολουθήσει το σύστημα αποχέτευσης και το στερεό λάσπη μπορεί να ακολουθήσει τη ροή αποβλήτων. Οι διεθνείς πελάτες μας πρέπει να ενημερώνονται από την τοπική τους αρχή διάθεσης για τη νομοθεσία περί διάθεσης αποβλήτων. 

3. Περιορισμός της διάθεσης αποβλήτων κατά τη διαδικασία παραγωγής

Κατά τη διαδικασία παραγωγής μας δεν παράγονται απόβλητα. Όλο το υπόλοιπο υλικό, καθώς και το νερό απο το ξέβγαλμα, συγκεντρώνονται σε δοχεία και επαναχρησιμοποιούνται.  

4. Περιορισμός της διάθεσης αποβλήτων που προήλθε από την χρήση του BEST T.P.S. 

Χρησιμοποιώντας το BEST T.P.S.  στα ελαστικά σας, επιτυγχάνετε άμεση εξοικονόμηση και έμμεσα περιβαλλοντικά οφέλη.  

• Προστατεύει το περίβλημα των ελαστικών από εσωτερικές ζημιές, έτσι ώστε να μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί με ασφάλεια για αναγόμωση.

• Παρατείνει τη διάρκεια ζωής του ελαστικού έως και 50%. Ως αποτέλεσμα, τα ελαστικά αλλάζουν σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και χρησιμοποιούνται λιγότερες πρώτες ύλες, δηλαδή το φυσικό κόμμι λατέξ.

• Εξαλείφει την κατανάλωση καυσίμου και παρατείνει την περίοδο συντήρησης. Η χρήση της πίεσης ελαστικών BEST T.P.S. παραμένει σε κανονικό επίπεδο. Η λιγότερη πίεση θα προκαλέσει αύξηση της κατανάλωσης καυσίμου έως και 10% καθώς ο κινητήρας καλείται να παρέχει περισσότερη ισχύ λόγω υψηλότερων δυνάμεων τριβής.

• Όταν πρέπει να αφαιρεθεί ένα παλιό ελαστικό, πρέπει να παραμείνει 3-4 ημέρες σε ελεύθερο χώρο, ώστε το BEST T.P.S. να μετατραπεί σε συμπαγές καουτσούκ. Η υγρασία θα αφαιρεθεί με φυσική διαδικασία και οι ατμοί που θα απελευθερωθούν δεν είναι τοξικοί και σε καμία περίπτωση επικίνδυνοι για το περιβάλλον.

Αφού στεγνώσει το BEST T.P.S. , πρέπει να αντιμετωπίζεται ως καουτσούκ και πρέπει να ακολουθεί τις συνήθεις διαδικασίες απορριμμάτων που προβλέπονται από την τοπική εθνική νομοθεσία κάθε χώρας.

Περιβάλλον
unnamed.jpg
index_tyre_recycle.jpg
water-soluble-icon-o8948qnu3gk6phwg79d35
unnamed.png
Αγορές
handshake1_3219777b.jpg

Αγορές

 

 

Οι πελάτες μας σε όλο το κόσμο, εμπιστεύονται το BEST T.P.S.

Χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες σε όλο τον κόσμο έχουν οδηγήσει εκατομμύρια χιλιόμετρα, μεταφέροντας εκατομμύρια τόνους, βασίζοντας την επιχείρησή τους σε ελαστικά επεξεργασμένα με BEST T.P.S.

 

Οι κυριότεροι έμποροι ελαστικών, κρατικές και ιδιωτικές εταιρείες, στόλοι φορτηγών, χωματουργοί, λατομεία, μεταφορείς αποβλήτων, εργολάβοι οποιουδήποτε είδους πολιτικών έργων και κτιρίων, είναι λίγοι από τους απόλυτα ευχαριστημένους τελικούς χρήστες που απολαμβάνουν τα οφέλη του BEST T.P.S.

 

Το δίκτυο πωλήσεών μας έχει επεκταθεί σε όλες σχεδόν τις ηπείρους και το όραμά μας είναι να έχουμε έναν αποκλειστικό αντιπρόσωπο σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Σε σχεδόν δεκαοκτώ χρόνια από τη λειτουργία μας, το προϊόν μας είναι διαθέσιμο σε:    

World Map 3.jpg

Ευρώπη

Ελλάδα

Κύπρος

Ηνωμένο Βασίλειο

Ιρλανδία

Γαλλία

Βέλγιο

Ολλανδία

Ισπανία

Ιταλία

Αμερική

ΗΠΑ

Καναδάς Παναμάς Τρινιντάντ και Τομπάγκο

 

Αφρική

Αίγυπτος

Λιβύη

Τυνίδος

Αλγερία

Σουδάν

Κενύα

Νιγηρία

Κογκό

Αγκόλα

Μποτσουάνα

Ζάμπια

Ζιμπάμπουε

Ναμίμπια

Νότια Αφρική

 

Ασία

Σαουδική Αραβία Κουβέιτ

Κατάρ

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 

Ομάν

Ιράκ

Ιράν

Πακιστάν

Καζακστάν

Μογγολία

Κίνα

 

Ιδιωτική ετικέτα

 

Το προϊόν κατασκευάζεται από την εταιρεία BEST TYRE PROTECTION SYSTEMS INTERNATIONAL και διανέμεται από την ίδια εταιρεία στην Ελλάδα και τη διεθνή αγορά με την επωνυμία Best Tire Protection Systems.

Πολύ σημαντικοί Διεθνείς Πελάτες μας προτιμούν να διανέμουν το προϊόν χρησιμοποιώντας τις δικές τους ετικέτες και συσκευασίες για να επωφεληθούν από τη δική τους ήδη καθιερωμένη επωνυμία. Επίσης οι υψηλής ποιότητας χημικοί και μηχανολόγοι μηχανικοί μας μπορούν να τροποποιήσουν και να αναπτύξουν προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών, τις χρήσεις και τις συνθήκες περιβάλλοντος.

Σε αυτήν την περίπτωση η εταιρεία μας δεσμεύεται με ένα πολύ αυστηρό συμβόλαιο σχετικά με την αποκλειστικότητα της χρήσης της επωνυμίας και της συσκευασίας του πελάτη, καθώς και με μια συμφωνία εμπιστευτικότητας. Το εργοστάσιό μας έχει παραγωγική ικανότητα 2,8 τόνων ανά 8 ώρες βάρδιας και η εγκατάσταση συσκευασίας και επισήμανσης μπορεί να προσφέρει BEST T.P.S. σε:

 • δεξαμενές I.B.C 1000 λίτρων,

 • βαρέλια 200 λίτρων και

 • δοχεία των 30 λίτρων.  

Οι γραφίστες μας μπορούν να προτείνουν τις ιδιωτικές σας ετικέτες ή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις δικές σας. Εάν υπάρχουν ειδικές ανάγκες συσκευασίας, η διοίκησή μας είναι ανοιχτή για να τις συζητήσουμε. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε τις δικές σας ετικέτες και δοχεία, η εταιρεία μας θα τα αποθηκεύσει στις αποθήκες της εφοδιαστικής μας αλυσίδας μέχρι τη στιγμή της αποστολής. Οι τιμές θα υπολογιστούν αφαιρώντας το κόστος των εμπορευματοκιβωτίων μας και η τελική τιμή θα εξαρτηθεί από την ποσότητα ανά αποστολή.

Ιδιωτική ετικέτα
FAVPNG_graphic-designer-business-card-de
Τεχνικές πληροφορίες

Τεχνικές πληροφορίες

Το BEST T.P.S. είναι υγρό βουλκανισμένο καουτσούκ ενισχυμένο με ίνες. Εγχύεται στο ελαστικό μέσω της βαλβίδας, χρησιμοποιώντας αντλία, σε συγκεκριμένη ποσότητα που καθορίζεται από το μέγεθος του ελαστικού.

Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη, δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί ο τροχός από το μηχάνημα ή το ελαστικό από το χείλος.

 

 

22688382_1305044289625036_89243573990162

Αποτελέσματα χρήσης BEST T.P.S.

Διατήρηση πίεσης σφραγίζοντας οποιαδήποτε διαρροή: 

Τα τοιχώματα του ελαστικού κρυώνουν ευκολότερα: 

Προστασία απο τη σκουριά:

Δυναμική ζυγοστάθμιση του τροχού:

Απο τους πόρους του καουτσούκ, απο το χείλος της ζάντας και του oring, δημιουργώντας αυτόματα μπάλωμα στο πελμα και απο το σημείο επαφής μεγάλων σφηνωμένων αντικειμένων στο πελμα.

Διαχεόντας το θερμικό φορτίο

Χρησιμοποιώντας ισχυρά αντιοξειδωτικά

Οι φυγόκεντρες δυνάμεις θα τοποθετήσουν "βάρος" σε αδύνατα σημεία.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω πίνακα για να υπολογίσετε το όφελος κατά τη χρήση του BEST T.P.S.

Ασφάλεια

Αποφυγή ατυχημάτων 

Αύξηση παραγωγικότητας αποφευγοντας νεκρούς χρόνους των μηχανημάτων 

Παράταση ζωής ελαστικών

Αποφυγή περαιτέρω φθορών στο ελαστικό, οπως ρωγμές στα τοιχώματα και διαχωρισμό των στρωμάτων

Διατηρηση του μεταλλικού οπλισμού σε χαμηλή θερμοκρασία και χωρίς σημάδια οξείδωσης.

Διατήρησ του οπλισμού υγιή για εύκολη αναγόμωση.

Λήξη της βάρδιας και μετακίνηση του εξοπλισμού στο βουλκανιζατέρ ακόμα και μεγάλα σφηνωμένα αντικείμενα στο πέλμα.

Ωφέλη

Όφελος ως προς τους μισθούς των εργατών και των χειριστών.

Όφελος ως προς την επισκευή.

Όφελος ως προς πιθανό ατύχημα.

Μείωση κατανάλωσης καυσίμου

Μείωση ρύπων

Μείωση συντήρησης κινητήρων

Άνεση

Βελτίωση της εικόνας της επιχείρησης τηρώντας τις προθεσμίες.

Ασφαλείς και άνετες συνθήκες εργασίας και οδήγησης για τους χειριστές και τους συνεπιβάτες.

Κατεβάστε το πίνακα κάνοντας κλικ στο εικονίδιο

Σημαντική σημείωση

 

A. Οι διαρροές αέρα θα σφραγιστούν αυτόματα αλλά όχι στιγμιαία. Η ρητίνη του BEST T.P.S. θα επικαλύπτει συνεχώς την "πληγή" και τυχόν άλλους πόρους στο καουτσούκ και θα τα σφραγίζει αμέσως μετά την είσοδο του προϊόντος στο τραύμα. Αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί κάποιος χρόνος ανάλογα με τη ζημιά. Τοποθετήστε το προϊόν, φουσκώστε τα ελαστικά σας και λειτουργήστε το μηχάνημα. Το BEST T.P.S. θα λειτουργεί καλύτερα και καλύτερα, όταν:

 • το ελαστικό περιστρέφεται και υπάρχει χρόνος για το προϊόν να καλύψει ολόκληρη την εσωτερική περιοχή

 • το ελαστικό είναι φορτωμένο και η κάμψη του καουτσούκ επιτρέπει στη ρητίνη να εισέλθει στους πόρους και τις πληγές

 • η ρητίνη θερμαίνεται γιατί όσο ένα κολλοειδές υλικό τόσο πιο ζεστό τόσο καλύτερη γίνεται η κόλλα.  

 

B. Το BEST T.P.S. θα σφραγίσει ζημιές που δημιουργούνται από αιχμηρά αντικείμενα, δηλαδή καρφιά και βίδες, εντός των ορίων μεγεθών που καλύπτονται από την Εγγύηση. Τα αιχμηρά αντικείμενα καθώς εισέρχονται στο ελαστικό, καταστρέφουν τη λαστιχένια μάζα, αλλά δεν κόβουν το μεταλλικό σκελετό. Επομένως το ελαστικό διατηρεί την αρχική του αντοχή.

 

Το BEST T.P.S. είναι καουτσούκ σε υγρή μορφή. Θα θεραπεύσει το καουτσούκ χρησιμοποιώντας καουτσούκ, αλλά δεν θα επαναφέρει ποτέ την αρχική αντοχή του ελαστικού εάν ο μεταλλικός οπλισμός έχει υποστεί ζημιά. Το καουτσούκ δεν μπορεί να συγκολλήσει τον οπλισμό.

Περίπτωση διαρροής, παρόλο που το ελαστικό προστατεύεται από το BEST T.P.S., μπορεί να προκύψει απο έναν από τους ακόλουθους τρεις λόγους:

 1. Η πληγή είναι πολύ μεγάλη για να σφραγιστεί από το BEST T.P.S.. Σε αυτήν την περίπτωση, ο οπλισμός εχει διαρραγεί. έτσι όταν περισταφεί ο τροχός έτσι ώστε η πληγή να βρεθεί προς τα κάτω, θα παρατηρηθεί διαρροή αέρα και προϊόντος ταυτόχρονα. Η επισκευή ενός τέτοιου τραύματος απαιτεί αντικατάσταση του οπλισμού, δηλαδή, απαιτείται ένα «οπλισμένο» μπάλωμα.

 2. Δεν υπάρχει αρκετή ποσότητα BEST T.P.S. στο ελαστικό. Αυτό μπορεί να προκύψει λόγω λανθασμένης μέτρησης ή δυσλειτουργίας της αντλίας του εγκαταστάτη. Σε αυτήν την περίπτωση, θα παρατηρηθεί διαρροή αέρα μόνο, πιθανώς με πολύ μικρές σταγόνες ρητίνης. Για να επισκευάσετε το ελαστικό, γυρίστε το τραύμα προς τα κάτω, τοποθετήστε περισσότερο υλικό σε αυτό, μέχρι την αναγραφόμενη ποσότητα και φουσκώστε το ελαστικό σε κανονική πίεση.

 3. Δεν υπάρχει αέρας στο ελαστικό. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει διαρροή, ούτε ρητίνη ούτε αέρα, αλλά το ελαστικό είναι επίπεδο. Το μπάλωμα θα δημιουργηθεί αμέσως μετά το φούσκωμα του ελαστικού και μόλις το τραύμα περιστραφεί προς τα κάτω.

Συνδυασμός των ανωτέρω περιπτώσεων (2 & 3) είναι πολύ σπάνιος, παρόλα αυτα έχει παρατηρηθεί ότι ορισμένες τρύπες που προέρχονται από μικρά αντικείμενα δεν αφραγίζονται. Σε αυτήν την περίπτωση:

 • ελέγξτε την ποσότητα που έχετε τοποθετήσει στο ελαστικό και προσθέστε λίγο περισσότερο προϊόν.

 • Φουσκώστε προσωρινά το ελαστικό 10% περισσότερο από την κανονική πίεση λειτουργίας.

 • Αφήστε το μηχάνημα να λειτουργεί έτσι ώστε το ελαστικό να είναι ζεστό και φορτωμένο.

 • Μειώστε την πίεση των ελαστικών στο προβλεπόμενο επίπεδο.

Τεχνική Περιγραφή
DSC09764.JPG

Τεχνική περιγραφή

To BEST TYRE PROTECTION SYSTEM  είναι μια νέα θιξοτροπική και κολλοειδής ρητίνη που περιέχει τρίμμα απο   καουτσούκ και μικρο-ίνες που προστατεύει τα ελαστικά όλων των οχημάτων από:

 • τρύπες ορισμένης διαμέτρου

 • οποιαδήποτε διαρροή πίεσης από το χείλος,

 • το σώμα της βαλβίδας ή

 • τους κρυφούς πόρους

 • Αύξηση της θερμοκρασίας

 • Αποτυχία ζυγοστάθμισης

 • Αποτυχία αναγόμωσης

 

Υπάρχουν δύο τύποι προϊόντων BEST T.P.S.  έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τις ανάγκες όλων των βαρέων οχημάτων.

BEST T.P.S.

Για χρήση σε χωματουργικά μηχανήματα, κατασκευαστικά μηχανήματα, βαρέα και ελαφριά φορτηγά, ρυμουλκούμενα, ημιρυμουλκούμενα κ.λπ. Οι υψηλής ειδίκευσης Χημικοί Μηχανικοί μας στο τμήμα έρευνας & ανάπτυξης, μπορούν να τροποποιήσουν τις τιμές του προϊόντος σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών και ιδιαίτερα τη θερμοκρασία περιβάλλοντος κάθε χώρας.

Πρόσφατα αναπτύξαμε το BEST Glassier για τους πελάτες μας στη Ρωσική Σιβηρία και τη Μογγολία. Αυτό το νέο προϊόν δεν στεγνώνει και δεν παγώνει ποτέ, δοκιμασμένο στους -54oC.

Θιξοτροπικό είναι ένα υγρό που μειώνει το ιξώδες του όταν εφαρμόζονται διατμητικές δυνάμεις όπως οι φυγοκεντρικές στα μόρια του. Αυτό σημαίνει ότι καθώς ο τροχός περιστρέφεται και αυξάνεται η ταχύτητα, η ρητίνη γίνεται όλο και περισσότερο ρευστή. Ως αποτέλεσμα, το BEST T.P.S  απλώνεται καλύτερα και καλύπτει ολόκληρη την εσωτερική επιφάνεια του ελαστικού.  

 

Κολλοειδές είναι ένα υλικό που γίνεται όλο και πιο κολλώδες καθώς αυξάνεται η θερμοκρασία. Το BEST T.P.S απορροφά θερμότητα, επομένως τα ελαστικά λειτουργούν σε χαμηλότερη θερμοκρασία.  

 

Ως αποτέλεσμα αυτών των δύο χαρακτηριστικών του προϊόντος, το BEST T.P.S γίνεται πιο ρευστό και ταυτόχρονα πιο κολλώδες στις συνθήκες εργασίας του τροχού άρα γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματικό στη δημιουργία μόνιμων μπαλωμάτων.

20170619_094403653_iOS.jpg

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του BEST T.P.S. είναι:

 • Λευκό χρώμα με μαύρες κηλίδες από τρίμμα καουτσούκ και ίνες.

 • Αντισκωριακό για την προστασία των ζαντών και των μεταλλικών οπλισμών.

 • Δεν παγώνει σε θερμοκρασίες -54 ° C (BEST Glassier) ή - 37 ° C (BEST T.P.S)

       κατά τη διάρκεια των δοκιμών και δεν βράζει στους + 125 ° C σε συνθήκες λειτουργίας (120psi).

 • Παραμένει πάντα σε υγρή κατάσταση εντός του χώρου του ελαστικού, δεν αντιδρά χημικά

      με το λάστιχο και δεν κολλά ούτε στο χείλος ούτε στο ελαστικό.

 • Τοποθετείται ΜΟΝΟ μία φορά κατά τη διάρκεια ζωής ενός ελαστικού.

 • Η διάρκεια ζωής του μέσα στο δοχείο είναι απεριόριστη.

 • Η διάρκεια ζωής του μέσα στο ελαστικό είναι ίση με τη λειτουργική ζωή του ελαστικού.

 • Υδατοδιαλυτό που καθιστά εύκολη την αφαίρεση από τα ελαστικά.

 • Πολύ καλός αγωγός θερμότητας και ηλεκτρικής ενέργειας.
 • Το μπάλωμα που θα δημιουργηθεί, είναι μόνιμο, έχει την ίδια ελαστικότητα με το ελαστικό, δεν στεγνώνει ποτέ και έχει τον ίδιο ρυθμό φθοράς με το ελαστικό.

 • Δεν έχει καμία επίδραση στο δέρμα και αφαιρείται εύκολα με νερό. 

 • Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και τα απόβλητά του πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν παλιά ελαστικά σύμφωνα με την τοπική περιβαλλοντική νομοθεσία κάθε κράτους.

 • Το μείγμα ρητινών από το οποίο αποτελείται, είναι θιξοτροπικό και κολλοειδές.

Πως λειτουργεί

Πώς λειτουργεί το BEST T.P.S. 

 

 • Εξαλείφει διαρροές από πόρους και διαρροές από τη ζάντα στο σημείο επαφής με το ελαστικό (bead)

 • Σφραγίζει τις διαρροές από το o-ring και από το σώμα της βαλβίδας.

 • Σφραγίδες τρύπες που προκαλούνται από καρφιά διαμέτρου έως 12 mm για βαρέα οχήματα, έως 6 mm για αυτοκίνητα και 3 mm για μοτοσικλέτες.

 • Το BEST T.P.S. περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά. Δεν οξειδώνει τον μεταλλικό οπλισμό και προστατεύει ζάντες από χάλυβα, αλουμίνιο και χρώμιο. Προστατεύει όλα τα μεταλλικά μέρη του τροχού με τα οποία έρχεται σε επαφή από σκουριά. 

 • Το BEST T.P.S. έχει αναπτυχθεί για να χρησιμοποιηθεί ως προληπτικό μέσο.

 • Προλαμβάνει και προστατεύει το ελαστικό πριν προκύψει ζημιά. Η πράξη απέδειξε ότι το προϊόν είναι εξαιρετικά αποδοτικό και όταν χρησιμοποιείται ως μέσο επισκευής.


298717870.jpg
IMG_3096.JPG

 Η εφαρμογή του BEST T.P.S. σε ελαστικά που έχουν ήδη τρυπηθεί έχει δείξει εντυπωσιακά αποτελέσματα σφραγίζοντας τις διαρροές σαν να είχε τοποθετηθεί πριν από τη ζημιά.  

Ο τρόπος με τον οποίο σφραγίζει τα τρυπήματα είναι ο εξής:

Εάν το ελαστικό τρυπηθεί από ένα αντικείμενο, δημιουργείται μια τρύπα. Όταν αφαιρεθεί το διατρητικό αντικείμενο, ο αέρας ωθεί το "BEST" στην τρύπα. Αυτό σημαίνει ότι το τρίμμα μαζί με τη ρητίνη ωθούνται στην τρύπα και σε συνδυασμό με ίνες, δημοιυργείται ένα μπάλωμα.

Patch.jpg

Το καουτσούκ είναι ελαστικό. Είναι ένα υλικό με "μνήμη", που σημαίνει ότι τείνει να επιστρέψει στην προηγούμενη κατάσταση - θέση. Καθώς το τρίμμα είναι μπλοκαρισμένο στη μάζα του καουτσούκ, η οπή σφραγίζεται με τη βοήθεια της ρητίνης και των ινών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη σφράγιση της πληγής είναι ότι το BEST T.P.S. πρέπει να φτάσει στην πληγή. Το BEST T.P.S. ΔΕΝ είναι ένα αυτο-διογκούμενο υλικό. Δεν θα επεκταθεί για να γεμίσει το χώρο στο ελαστικό, όπως άλλα υλικά σε μορφή αφρού. Το BEST T.P.S. παραμένει πάντα υγρό, επομένως πρέπει να οδηγείται στη διάτρηση.

Ως αποτέλεσμα, για να σφραγιστεί η πληγή, μετά την αφαίρεση του αντικειμένου από το ελαστικό, το όχημα πρέπει να κινηθεί έτσι ώστε η πληγή να βρεθεί κάτω από το υγρό. Εάν το όχημα είναι σταθμευμένο ή εάν το ελαστικό δεν βρίσκεται πάνω σε όχημα, ο τροχός πρέπει να περιστραφεί και η τρύπα πρέπει να τοποθετηθεί στο κάτω μέρος.

cross-section.png

Λόγοι για τους οποίους μπορεί να σκουριάσουν οι οπλισμοί.

α) Οι δίαυλοι (τρύπες) που προκαλούνται από εισερχόμενα αντικείμενα (καρφιά κ.λπ.), ακόμη και αν είναι σφραγισμένα, επιτρέπουν στο νερό από το δρόμο να έρθει σε επαφή με τους οπλισμούς και έτσι να τους προκαλέσει σκουριά,παρά το γεγονός ότι μπορεί να έχει τοποθετηθεί μπάλωμα εσωτερικά ή κορδόνι.

β) Ο αέρας με τον οποίο φουσκώνει το λάστιχο περιέχει την υγρασία του περιβάλλοντος. Όταν συμπιεστεί απο το κομπρεσέρ, η υγρασία αυτή υγροποιείται. Η υγρασία μπαίνει στο λάστιχο και επειδή το καοτσούκ είναι πορώδες υλικό, οι οπλισμοί σκουριάζουν. Το φαινόμενο επιταγχύνεται απο την αύξηση της θερμοκρασίας που παρατηρείται κατα τη κίνηση.

 

Το πρόβλημα με αυτήν τη μέθοδο είναι η κόλλα.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το ελαστικό είναι πορώδες.

Αλλά η κόλλα δεν είναι.

Ο αέρας στο ελαστικό "σπρώχνει" την κόλλα προς τα έξω.

Εγκαθιστώντας το BEST T.P.S., θα μπορούσαμε να πούμε ότι εγκαθιστούμε

"κόλλα" στην εσωτερική πλευρά του ελαστικού, οπότε δεν υπάρχει πίεση αέρα που την ωθεί προς τα έξω, αφαιρώντας έτσι την αναγόμωση. Ενισχύει τη ζυγοστάθμιση του ελαστικού επειδή κατα τη κίνηση, το υγρό οδηγείται απο τη φύση του στο πιο αδύναμο σημείο, εάν βέβαια του δοθεί ο απαραίτητος χρόνος να επαλειφθεί σωστά.

Κατά την εγκατάσταση, το BEST T.P.S., παραμένει ρευστό στο κάτω μέρος του ελαστικού. Όταν το ελαστικό αρχίζει να κινείται, το υγρό αρχίζει να επικαλύπτει το εσωτερικό του ελαστικού. Για να ολοκληρωθεί η επίστρωση, απαιτούνται τουλάχιστον 5 χλμ.

Λάβετε υπόψη ότι η λειτουργία και η εγγύηση του BEST T.P.S. ισχύουν μετά τα πρώτα 5 χλμ.

Καθώς το όχημα κινείται, πρέπει να αυξήσει σταδιακά την ταχύτητά του έτσι ώστε το "BEST" να μπορεί να καλύψει την εσωτερική επιφάνεια του ελαστικού. Πρέπει να αναφερθεί ότι τα ελαστικά πρέπει

να είναι ζυγοσταθμισμένα πριν από την εφαρμογή του BEST T.P.S..

Προστατεύει την αναγόμωση από τον εσωτερικό αέρα.

Η διαδικασία αναγόμωσης περιλαμβάνει:

 • Καθαρισμός του ελαστικού και της περιοχής πέλματος.

 • Αφαίρεση βρωμιάς και σκόνης από την περιοχή πέλματος του ελαστικού.

 • Εγκατάσταση του νέου πέλματος με κόλλα.

 • Τοποθέτηση του χυτού σε κλίβανο με υψηλή πίεση και θερμοκρασία, όπου η αναγόμωση "κολλάει" στο ελαστικό.

Το BEST T.P.S. αναδιανέμει και απορροφά τη θερμοκρασία που προκύπτει από την τριβή και το "μάσημα" (flexing) του ελαστικού. Ως αποτέλεσμα, το ελαστικό λειτουργεί σε χαμηλότερη μέση θερμοκρασία. Οι δοκιμές έχουν δείξει ότι η θερμοκρασία σταθεροποιείται στους περίπου 65 ° C έως 70 ° C ανάλογα με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Το λάστιχο κινείται μέσα σε ένα ρεύμα αέρα που ψύχει τη μάζα του ελαστικού λόγω της ροής ψυχρού αέρα γύρω από τον τροχό.

Το πρόβλημα είναι ότι το ίδιο το ελαστικό δεν είναι καλός αγωγός θερμότητας. Επομένως, η περιοχή ψύξης του ελαστικού είναι περιορισμένη.

Η εγκατάσταση του BEST T.P.S. διασφαλίζει τη σταθερή και ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας σε όλο τον όγκο του ελαστικού, οπότε λειτουργεί πιο κρύο στα τοιχώματα, που είναι και το αδύνατό του σημείο. Ως αποτέλεσμα, η διάρκεια ζωής του ελαστικού αυξάνεται.

Υπογραμμίζεται ότι η θερμοκρασία που αναπτύσσεται στο πέλμα λόγω της τριβής, διατηρείται και έτσι εξασφαλίζεται το απαραίτητο κράτημα στο δρόμο.

 

Το BEST T.P.S. διατηρεί τις ιδιότητές του από -54 ° C (BEST Glassier) έως + 125 ° C (η θερμοκρασία λειτουργίας του ελαστικού είναι περίπου 70° C).

Οι δοκιμές έχουν δείξει ότι το προϊόν δεν παγώνει στους -54 ° C ούτε διαλύεται ή "βράζει" στους + 125 ° C σε συνθήκες λειτουργίας. Το BEST T.P.S. δεν δοκιμάστηκε για θερμοκρασίες πάνω ή κάτω από αυτές που αναφέρονται, επειδή απέχουν πολύ από τη θερμοκρασία λειτουργίας ενός ελαστικού.

 

Το BEST T.P.S. είναι ένας πολύ καλός αγωγός ηλεκτρικού ρεύματος και διευκολύνει τη μετάδοση στατικού ηλεκτρισμού. Αυτός ο παράγοντας είναι πολύ σημαντικός για φορτηγά φόρτωσης καυσίμων. 

 

Το BEST T.P.S. είναι συμβατό με την Ευρωπαϊκή Οδηγία E.T.R.T.O και επιτρέπει την επιθεώρηση και επισκευή της εσωτερικής πλευράς του ελαστικού χωρίς να αφαιρεθεί.

12334.jpg
1234.jpg
Αποτελέσματα χρήσης

Αποτελέσματα χρήσης του BEST T.P.S.

 

Οικονομία

 • Αυξάνει την αποτελεσματικότητα στις εργασίες

 • Μειώνει τον χρόνο επισκευής των ελαστικών

 • Αυξάνει την περίοδο ζωής των ελαστικών

 • Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου

Ασφάλεια

 • Αποφυγή της αστοχίας πίεσης ελαστικών

 • Αποφυγή των κινδύνων που προκαλούνται από την αλλαγή ελαστικών σε αυτοκινητόδρομο

Άνεση   

 • Τα οχήματα χρησιμοποιούνται πάντα για την εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών ή των πελατών τους.

 • Εγγύηση των υπηρεσιών σύμφωνα με το πρόγραμμα και παροχή ενός άνετου εργασιακού περιβάλλοντος για τους χρήστες, όπως οδηγοί και συν-οδηγοί

Γραφημα 2.jpg

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε το BEST T.P.S.  

 

Η εγκατάσταση του BEST T.P.S.  στα ελαστικά, εγγυάται βελτίωση σε τρεις βασικούς παράγοντες:

 • Εξοικονόμηση,

 • Ασφάλεια και

 • Άνεση κατά την οδήγηση 

 

Οικονομικό όφελος 

Χρησιμοποιώντας το BEST T.P.S. , τα οχήματά σας, σπάνια θα "πάθουν" λάστιχο, επομένως η απόδοση του στόλου σας θα αυξηθεί και θα αποφευχθεί ο χρόνος διακοπής για τα οχήματα και τους οδηγούς. Οι υπηρεσίες στους πελάτες σας θα παρέχονται σύμφωνα με το πρόγραμμα, δημιουργώντας μια αξιόπιστη εικόνα για την εταιρεία.

Παράγοντες άμεσης και έμμεσης εξοικονόμησης:

 • Διακοπή μέχρι την επισκευή ή την αντικατάσταση ενός ελαστικού. Το κόστος μιας παρακέντησης για βαρέα οχήματα αποτελείται από:

 1. Οι ώρες που το όχημα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι την επισκευή (αναμενόμενος κύκλος εργασιών)

 2. Η πληρωμή του οδηγού ή του βοηθού εργαζομένου για αυτές τις ώρες (μισθοί)

 3. Οι υπηρεσίες δεν παρέχονται σε προγραμματισμένη ώρα

 • Κόστος επισκευής ή αντικατάστασης. Συχνά αυτό το κόστος μπορεί να αποδειχθεί πολύ υψηλό ανάλογα με την επισκευή. Ο επισκευαστής μπορεί να μην είναι σε θέση να κάνει τη δουλειά του επί τόπου, οπότε πρέπει να αφαιρέσει το ελαστικό από τα οχήματα, να το μεταφέρει στις εγκαταστάσεις του, να το επισκευάσει και να το επιστρέψει στο όχημα όπου πρέπει να το ξαναμπεί.

Όλο αυτό το κόστος, ακόμη και για μία επισκευή, μπορεί να είναι πολύ υψηλότερο από όλη την εγκατάσταση του BEST T.P.S. 

unnamed (1).jpg
slider-960-10.jpg
slider-960-10.jpg

Παράταση της διάρκειας ζωής των ελαστικών έως και 25% ή περισσότερο. Χρησιμοποιώντας το BEST T.P.S., η διάρκεια ζωής των ελαστικών σας θα αυξηθεί λόγω των τριών ακόλουθων παραγόντων:

 1. Εάν υποθέσουμε ότι ένα ελαστικό δεν θα έχει ποτέ τρύπες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χάσει την πίεση του αέρα, λόγω διαρροών πορώδους. Καθώς μειώνεται η πίεση των ελαστικών, μια μεγαλύτερη περιοχή στο πέλματος αγγίζει την επιφάνεια του δρόμου, τα ελαστικά "τεντώνουν", η τριβή είναι πολύ υψηλότερη και η περιοχή πέλματος υπερθερμαίνεται. Ως αποτέλεσμα, το πέλμα, καθώς και το πλευρικό τοίχωμα των ελαστικών φθείρονται. Επίσης, το πλευρικό τοίχωμα γίνεται πιο μαλακό, επομένως το ελαστικό κάμπτεται περισσότερο από ό, τι έχει σχεδιαστεί. Αυτό αυξάνει τη γήρανση του ελαστικού και μειώνει ριζικά τη διάρκεια ζωής του. 

 2. Το καουτσούκ είναι ένας κακός θερμικός αγωγός. Ως αποτέλεσμα, η θερμότητα που δημιουργείται δεν εξαπλώνεται στην υπόλοιπη μάζα των ελαστικών. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργείται ένα θερμικό περίγραμμα και οι γειτονικές περιοχές του καουτσούκ έχουν μεγάλες θερμικές διαφορές. Αυτή είναι η κύρια αιτία γήρανσης του υλικού. Ως αποτέλεσμα, τα παλιά ελαστικά έχουν άκαμπτο χώρο μεταξύ του πέλματος και του πλευρικού τοιχώματος.

 3. Η περιστροφή των ελαστικών, ακόμη και σε μια εντελώς επίπεδη επιφάνεια στο δρόμο, δημιουργεί θερμική πίεση στο μεταλλικό πλαίσιο. Εάν επικεντρωθούμε σε μια συγκεκριμένη περιοχή του πέλματος, τη στιγμή που αυτή η περιοχή είναι σε επαφή με το δρόμο, είναι επίπεδη (ακολουθώντας το σχήμα της επιφάνειας του δρόμου). Καθώς το ελαστικό περιστρέφεται, την επόμενη στιγμή, αυτή η περιοχή δεν είναι πλέον επίπεδη επειδή δεν είναι πλέον σε επαφή με το έδαφος. Το ελαστικό της περιοχής και το μεταλλικό του πλαίσιο είναι καμπυλωμένο σύμφωνα με το σχήμα του ελαστικού. Αυτό σημαίνει ότι το μεταλλικό πλαίσιο, υπό εξέταση, ταλαντεύεται συνεχώς. Η συχνότητα αυτής της ταλάντωσης, που υπολογίζεται για ένα ελαστικό διαμέτρου 65 cm, που κινείται με ταχύτητα 100 Km / h, είναι 13,6 φορές ανά δευτερόλεπτο ή 49.000 φορές ανά ώρα. Αυτή η αναπόφευκτη τάση ταλάντωσης της κάμψης επιβαρύνει θερμικά το μεταλλικό πλαίσιο.

Το BEST T.P.S. είναι ένας εξαιρετικός θερμικός αγωγός, απαλλάσσει τη θερμική καταπόνηση, δηλαδή εξομαλύνει τις θερμικές διαφορές της γειτονικής περιοχής και έμμεσα "ψύχει" τα μεταλλικά πλαίσια. Επίσης, το BEST T.P.S. είναι μια κολλοειδής ρητίνη και απορροφά τη θερμότητα για να γίνει καλύτερη κόλλα. Ως αποτέλεσμα, τα ελαστικά λειτουργούν πολύ πιο δροσερά.

Οικονομία καυσίμου, λόγω του ότι ο αέρας του ελαστικού διατηρείται στο επίπεδο του κατασκευαστή.

 

Όπως αναλύθηκε παραπάνω, η απώλεια πίεσης αέρα προκαλεί διόγκωση της περιοχής του πέλματος, η οποία είναι σε επαφή με την επιφάνεια του εδάφους.

Αυτό το γεγονός αυξάνει την τριβή, που είναι η δύναμη που σταματά την κίνηση του οχήματος. Ο κινητήρας για να αποδώσει, πρέπει να λειτουργήσει πάνω από τα προβλεπόμενα επίπεδα, φθείροντας τον κινητήρα , αυξάνοντας την κατανάλωση καυσίμου και τη συχνότητα της απαραίτητης συντήρησης.

pngwave (1).png

Ασφάλεια

 

Η ασφάλεια είναι ακόμη πιο σημαντική από την εξοικονόμηση, καθώς περιλαμβάνει την ασφάλεια των οχημάτων καθώς και την ασφάλεια των επιβατών, για να μην αναφέρουμε την έμμεση καταστροφή της εικόνας της επιχείρησης, εάν ένα εταιρικό όχημα εμπλέκεται σε σοβαρό ατύχημα.

 

Χρησιμοποιώντας το BEST T.P.S.  αποφεύγονται οι ακόλουθοι κίνδυνοι:

 • Ανατίναξη. Όλοι γνωρίζουν πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι ένα σκάσιμο και πόσα ακούγονται ή βλέπουμε καθημερινά. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που προκαλούν την έκρηξη ενός ελαστικού και συχνά ένας συνδυασμός απο αυτούς, είναι υπεύθυνος για μια τόσο επικίνδυνη κατάσταση. Ενώ το BEST T.P.S.  σφραγίζει κάθε διαρροή που περιγράφεται στην εγγύηση, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ότι τα ελαστικά δεν θα φθαρούν ποτέ επειδή δεν μπορεί να εγγυηθεί για κάθε απώλεια αέρα, ιδίως από κοψίματα στα πλαϊνά τοιχώματα, που είναι ο βασικός λόγος των ανατινάξεων. Είναι προφανές ότι παρόλο που δε μπορεί να σφραγίσει το κόψιμο, θα επιβραδύνει την άμεση απώλεια αέρα, ελαχιστοποιώντας έτσι τις πιθανότητες θανατηφόρου ατυχήματος.

 • Κίνδυνος από επισκευή. Είναι μια πολύ ενοχλητική εμπειρία, πιθανώς θανατηφόρα, να αλλάζετε ένα ελαστικό σε δρόμους υψηλής ταχύτητας με οχήματα να τρέχουν με ταχύτητα 120 ή περισσότερα χιλιόμετρα ανά ώρα. Μπορείτε να φανταστείτε έναν οδηγό που προσπαθεί να αλλάξει το ελαστικό του, γυρίζοντας τη πλάτη του σε μια τέτοια εθνική οδό;

tireblowouts-1200x801.jpg

Ανεση

 

Τα οχήματα χρησιμοποιούνται είτε ως εργαλείο είτε ως μέσο ψυχαγωγίας και συνεπώς πρέπει να παρέχουν άνεση στους οδηγούς και τους επιβάτες. Το BEST T.P.S. εγγυάται ότι δεν θα "πάθετε" λάστιχο:

 • Την πολύ σημαντική ημερομηνία σας. Οι οδηγοί έχουν πάντα την αμφιβολία ότι θα πάθουν λάστιχο την πιο δύσκολη στιγμή, είτε είναι για την δουλειά τους που πρέπει να φτάσουν, είτε μια σημαντική συνάντηση είτε και ο δικός τους γάμος.

 • Στη μέση της νύχτας, στη μέση του πουθενά. Αυτό είναι πιθανό. Τι θα έκανε μια γυναίκα οδηγός στη μέση του πουθενά;

 • Δεν θα λερώσετε τα χέρια και τα ρούχα σας την πιο δύσκολη στιγμή κλπ

 • Σε κακές καιρικές συνθήκες (χιόνι, βροχή, ζέστη κ.λπ.)

road-710x401.jpg

Εγγυήσεις

Η BEST TYRE PROTECTION SYSTEMS International, αποκλειστικός κατασκευαστής και διανομέας παγκοσμίως του στεγανοποιητικού προστασίας ελαστικών BEST T.P.S., εγγυάται ότι το προϊόν θα σφραγίσει οποιαδήποτε διάτρηση που προκαλείται από ένα καρφί διαμέτρου 12 mm για ελαστικά βαρέων οχημάτων και οχημάτων εκτός δρόμου ή 6mm σε διάμετρο για επαγγελματικά οχήματα και επιβατικά αυτοκίνητα ή διάμετρο 3mm για μοτοσικλέτες και ποδήλατα για ΟΛΗ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΖΩΗ του ελαστικού.  

 

Δεν εγγυάται σφράγιση από τραύματα στο πλευρικό τοίχωμα του ελαστικού. Είναι παράνομο να επισκευάζονται τραύματα στο πλευρικό τοίχωμα λόγω της ρήξης των ζωνών ή/και της κάμψης του ελαστικού. Εάν αποδειχθεί ότι η ζημιά προκλήθηκε στο ελαστικό λόγω της χρήσης του BEST T.P.S., ο πελάτης θα λάβει πλήρη επιστροφή χρημάτων από την εταιρεία ή τον εγκαταστάτη.  

 

Η εγγύηση δεν ισχύει εάν το BEST T.P.S. αναμιχθεί ή μολυνθεί από άλλες ουσίες όπως: νερό, λάδι ή οποιαδήποτε άλλη ουσία, καθώς και άλλο υλικό που μπορεί να εισέλθει στο ελαστικό. Το άτομο που είναι υπεύθυνο για την εγγύηση και την επιστροφή χρημάτων, όταν και εάν απαιτείται είναι το μέλος του συστήματος εγκατάστασης, που σημαίνει ότι είναι ο εγκαταστάτης ή οι δικαιοδόχοι του που πραγματοποίησαν την εγκατάσταση του προϊόντος.  

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:

Παρά το γεγονός οτι το BEST T.P.S. συστήνεται μόνο για χρήση σε αεροστεγή (tubeless) ελαστικά, λεπτομερής στατιστική ανάλυση των ζημιών, που παρατηρήθηκαν σε ελαστικά με σαμπρέλα, έδειξε ότι η λειτουργικότητα του BEST T.P.S. εξαρτάται από την ποιότητα της σαμπρέλας. Για σαμπρέλες κατασκευασμένες από αξιόπιστους Ευρωπαίους ή Αμερικανούς κατασκευαστές, είμαστε περήφανοι που εγγυόμαστε αποτελεσματικότητα άνω του 85%. Αλλά υπάρχουν μερικες σαμπρέλες στην αγορά που διαλύονται πλήρως, ακόμα και με το πάτημα ενός λεπτού καρφιού. Πρέπει να τονιστεί σε αυτό το σημείο ότι το BEST T.P.S. έχει σχεδιαστεί για να σφραγίζει διαρροές και τρυπήματα. Σε καμία περίπτωση δεν ισχυριζόμαστε ότι το προϊόν θα βελτιώσει την αντοχή της Α' ύλης του ελαστικού από μόνο του ή την αντοχή του ίδιου του ελαστικού. Ως εκ τούτου, συνιστούμε τη χρήση του BEST T.P.S. σε ελαστικά χωρίς σαμπρέλα.

Εγγύησεις
pngkit_warranty-png_1144891.png
bottom of page