top of page

Balanced Eco Sealing Tech

Προστασία ελαστικών οχημάτων & μοτοσυκλετών και όλων των TUBELESS ελαστικών

Eco Sealing Rubber

Γιατί είναι σημαντικά τα ελαστικά;

Τα ελαστικά είναι η μόνη επαφή του οχήματος με τον δρόμο.

Ελέγχουν :

  • το στρίψιμο,

  • το φρενάρισμα,

  • την επιτάχυνση του οχήματος και

  • απορροφάει όλες τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Έχοντας ως πρωταρχική έγνοια την ασφάλεια, αναπτύξαμε ένα προϊόν που προστατεύει τα ελαστικά και προλαμβάνει οποιαδήποτε απώλεια αέρα*.

tyre traction gr.png

Τι είναι το BEST E.S.R. ; 

IMG_9544_edited.jpg

Μακρόχρονη έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών της επιχείρησής μας, όπως και πολυάριθμες πειραματικές προσπάθειες, οδήγησαν το τμήμα καινοτομιών στην παραγωγή μιας νέας ρητίνης με βάση το λάστιχο.

Το νέο προϊόν με την εμπορική ονομασία Eco Sealing Rubber (E.S.R.) είναι μία εξαιρετικά συνεκτική ρητίνη με πολύ υψηλό ιξώδες η οποία επικολλάται στην εσωτερική επιφάνεια των ελαστικών πριν παρουσιαστεί οποιαδήποτε διαρροή.

Εάν υπάρξει τρύπα από εισερχόμενο αντικείμενο π.χ. καρφί, βίδα, αγκάθι κλπ, η ρητίνη αγκαλιάζει το αντικείμενο και σταματά την διαρροή.

Όταν το αντικείμενο αφαιρεθεί η ρητίνη απορροφάται μέσα στην πληγή και καλύπτει πλήρως το κενό σφραγίζοντάς το.

Το E.S.R. δημιουργεί ένα ισχυρό και μόνιμο μπάλωμα, η αντοχή του οποίου εξαρτάται από την αντοχή του οπλισμού του ελαστικού στο συγκεκριμένο σημείο. Εγγυόμαστε τρύπες μέχρι 6 χιλιοστά για όλα τα είδη επιβατικών, όπως Sedan, SUV, 4x4, Pick-up, Motorcycle, ATV κλπ, όπως και τεθωρακισμένων οχημάτων.

Ιδιότητες του BEST E.S.R.  

defective-tires_edited.jpg

Ασφάλεια

Αποφύγετε τα ατυχήματα και τις συνέπειές τους.

Το E.S.R. δημιουργεί ένα στιβαρό & μόνιμο μπάλωμα.

Σφραγίζει τρύπες στο πέλμα έως 6mm σε όλα τα είδη των ελαστικών και επιτρέπει τον εσωτερικό έλεγχο απο τον επαγγελματία επισκευαστή ελαστικών.

shutterstock_252285874_edited.jpg

Ευελιξία

Το E.S.R. μπορεί εύκολα να τοποθετήθεί σε οποιοδήποτε ελαστικό επιλέξει ο τελικός καταναλωτής, ανεξαρτήτως τύπου, μεγέθους & μάρκας.

New-tyres-vs-old-tyre_edited.jpg

Οικονομία

Το E.S.R. μειώνει τη κατανάλωση καυσίμων και το κόστος συντήρησης του κινητήρα.

Γλυτώνει απο κόστη επισκευής ελαστικών και μειώνη τη φθορά τους. Τοποθετείται μία φορά για όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού.

Το κόστος του είναι πολύ μικρό σε σχέση με την ασφάλεια που προσφέρει.

defective-tires_edited.jpg

Οικολογία

Το E.S.R., επιτυγχάνοντας τη διατήρηση της πίεσης στα εργοστασιακά επίπεδα, μειώνει την εκπομπή CO2 και μειώνει το θόρυβο κύλησης.

Η ρητίνη με βάση το λάστιχο μπορεί να ανακυκλωθεί.

Είναι ένα 100% οικολογικό προϊόν.

file (1)_edited.png

Προστασία

Δε δημιουργεί σκουριά στη ζάντα και στα μεταλλικά στοιχεία του σκελετού και δεν επηρεάζει τα συστήματα T.P.M.S.

Πως λειτουργεί το BEST E.S.R. ; 

Μία νέα ρητίνη που προστατεύει τα λάστιχα των αυτοκινήτων με επαναστατικό και απολύτως αποτελεσματικό τρόπο, παρουσιάστηκε στην Διεθνή αγορά από την BEST Tyre Protection Systems Int’l.

Το προϊόν με την εμπορική ονομασία Eco Sealing Rubber (E.S.R.) είναι μία υπερσυνεκτική ρητίνη με πάρα πολύ υψηλό ιξώδες, που τοποθετείται στο εσωτερικό πέλμα του ελαστικού (inner liner) πριν από την ζημιά.

Είναι ένα "αφανές" μπάλωμα που θα προκύψει εάν και όποτε δημιουργηθεί μία πληγή στο πέλμα. Εάν μπει κάποιο μυτερό αντικείμενο, η ρητίνη το περιβάλει και σφραγίζει κάθε διαρροή. Όταν το αντικείμενο απομακρυνθεί, το E.S.R. σφηνώνεται μέσα στο άνοιγμα και δημιουργεί ένα μόνιμο και σταθερό μπάλωμα, σφραγίζοντας πλήρως την διαρροή, σώζοντας από όλα τα πιθανά αποτελέσματα ενός κλαταρισμένου λάστιχου.

Η ρητίνη έχει συμπεριφορά στερεού κατά συνέπεια ζυγοσταθμίζεται απολύτως, με την τυπική διαδικασία.

Το E.S.R. είναι απολύτως οικολογικό και φιλικό στο περιβάλλον.

Η BEST Tyre Protection Systems Int’l εγγυάται ότι θα σφραγισθεί κάθε τρύπα στο πέλμα έως 6mm.

To E.S.R. συνίσταται για κάθε γρήγορο όχημα υψηλής επιτάχυνσης όπως Super car, Sedan, SUV, 4x4, Pick-up, μηχανές, ATV κλπ. ή ειδικών αναγκών Armored.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή τοποθέτησης, την εγκατάσταση του E.S.R.,Τεχνικό δελτίο (T.D.S.), Δελτίο Δεδομένων Ασφάλειας Υλικού (M.S.D.S.) ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

bottom of page